Se målet: 1. kvinder 1. division oprykningsspil - Vildbjerg 2-1 Sundby Boldklub

image Foto: Kjeld Rasmussen
Mark Engelsted
14. maj 2024 kl. 12:32

1. kvinder indkasserer første nederlag i foråret.

Kristi-Himmelfartsdag stod Sundbys kvinder over for det kommende FC Midtjylland-kvindehold, Vildbjerg, i en kamp præget af høj intensitet og tempo. Desværre endte kampen med et 2-1 nederlag for Sundby.

Vildbjerg tog initiativet fra start og etablerede et højt pres, der resulterede i flere diagonale afleveringer fra backs til deres dygtige kanter. Dette førte til en række chancer, og efter de første 25 minutter, kunne Vildbjerg nemt have været foran med 2-3 mål. Heldigvis for Sundby stod målmand Birgit stærkt, og forsvaret holdt stand, hvilket holdt dem inde i kampen.

Efterhånden som første halvleg skred frem, tilpassede Sundby sig tempoet og begyndte at vinde flere nærkampe. Mod alle odds bragte Rosa Sundby foran med 1-0, efter hun drev bolden ind i banen og sparkede den flot i mål.

Ved pausen blev der fokuseret på vigtigheden af de første 10 minutter af anden halvleg, hvor Vildbjerg forventedes at blive frustrerede, hvis de ikke fik scoret. Men frustrationen viste sig at være en drivkraft for Vildbjerg, som hurtigt vendte kampen til deres fordel. De udlignede til 1-1 efter en hurtig omstilling, og kort efter tog de føringen med et spektakulært mål, hvor bolden blev sendt ind via overliggeren.

Resten af kampen var præget af intens kamp fra Sundbys side, og de var tæt på at sikre sig et point. De ser nu frem til deres næste kamp mod ASA i Århus 2. pinsedag