Kvinderne videre i pokalturneringen med 6-0-sejr

image Sundbys målscorere - fra venstre Agnethe Vestergaard Heron, Samira Toutouh, Amalie Weischendorff, Emilie Normann Langhorn og Asma el Hassani.
Katrine Fischer (Michael Jensen) Foto: Michael Erlangsen
25. august 2024 kl. 16:11
1. holdets Katrine Fischer har skrevet om hvordan Sundby BK spillede sig videre i årets udgave af Gjensidige Kvindepokalen.

Onsdag den 21. august spillede vi mod FA2000 på Frederiksberg. Det blev en kamp, hvor vi fik hevet en solid sejr i land, selvom vi ikke spillede vores allerbedste fodbold.

Kampen startede stærkt for os, og vi satte os hurtigt på opgøret. Allerede inden der var spillet 30 minutter, havde vi opbygget en 3-0 føring.

Amalie Weischendorff var første på måltavlen med en sikker afslutning, der blev fulgt op af Emilie Langhorn, som udnyttede en god chance og fordoblede Sundby-føringen. Agnethe Vestergaard Heron gjorde det til 3-0, og kort efter fik vi yderligere hjælp, da et uheldigt selvmål fra FA2000’s Karla Willems sendte os på 4-0.

Vi havde flere chancer i første halvleg og kunne sagtens have udbygget føringen yderligere. Vores spil var præget af en god boldomgang, men man kunne også mærke, at der var flere nye ansigter på holdet, som stadig skulle finde den rette rytme sammen.

Anden halvleg blev spillet mere kontrolleret, hvor vi holdt FA2000 fra at komme tilbage i kampen. Samira Toutouh udnyttede en af vores chancer og gjorde det til 5-0, inden Asma el Hassani lukkede og slukkede kampen med en flot scoring til 6-0 i kampens sidste fase.

På trods af, at vi ikke ramte vores topniveau, viste vi alligevel vores styrke som hold og sikrede Sundby en vigtig sejr. Med denne dejlige sejr, kan vi se fremad mod de kommende udfordringer, vel vidende, at vi har meget mere at byde på.