Menu

VSK Århus på besøg i Sundby

image Historiens første Sundby-start-11'er i dansk herre-divisionsfodbold.
Michael Jensen (fotos: Kjeld Rasmussen og Kristian Lisberg).
08. august 2024 kl. 20:28
Så er vi nået til den første hjemmekamp som divisionshold, og det er med et spændende besøg fra den jyske hovedstad, at vi ser frem mod lørdag den 10/8 kl. 14:00.

Lørdagens modstandere kom noget bedre fra land end det var tilfældet for Sundby Boldklub.

VSK Århus lykkedes nemlig med at besejre Lyseng med 3-2 hjemme på egen kunstgræsbane. Man var ellers både bagud 0-1 og måtte indkassere en udligning efter 68 min. Men 20 min. før tid, kom det forløsende sejrsmål og de tre point blev efterfølgende arbejdet hjem.

Sundbys divisionsdebut var på mange områder en fin oplevelse. Næsten helt neutralt vil jeg påstå, at Amagerholdet var spillemæssigt bedst i det meste af kampen. Alligevel var det de divisionsrutineret værter fra FA 2000 der nappede pointene på et mål efter 42 minutter – Kampfakta her.

Tirsdag blev det så til et skuffende exit fra pokalturneringen da hjemmeholdet fra Gørslev temmelig ugæstfrit slog sine gæster (fortjent) med 3-1. Sundbys målscorer var unge Elias Langfeldt Eriksen – Kampfakta her.

Således bliver det særdeles spændende at se hvad det er for en størrelse sidste års nummer tre bliver at danse med, og om Sundby BK kan få prikket hul på mål-bylden i sæsonens første hjemmekamp i 3. division.

Herunder kan man stifte lidt yderligere bekendtskab med truppens tilgange, fanget og udgivet på Instagram af Kristian Lisberg.

 

Luk