Se målene - 1. herre taber 2-1 i Hørsholm på tvivlsomt føringsmål i 92' minut

Mark Engelsted
27. maj 2024 kl. 14:10
1. herre fastholder 1. plads til trods for nederlag

Smalt nederlag i Hørsholm.

Det blev til et nederlag i Hørsholm, da holdet fredag aften tabte med 2-1 på en scoring af hjemmeholdet i overtiden.

Det blev en relativ chancefattig 1. halvleg, hvor vi dog var tættest på en scoring. Første store mulighed tilfaldt Magnus Krogh, som slap alene igennem, men Hørsholm keeperen afværger flot hans afslutning på mål. Lidt efter får Emil Street en god mulighed efter et hjørnespark, men hans afslutning går lige over mål. Kort inden pausen er det så hjemmeholdet, som forsøger sig fra distancen, men Madvig i målet er vågen og vipper flot forsøget over mål.

Sundby starter bedst i 2. halvleg. Først må Emil Street se sit langskud tage indersiden af stolpen og minuttet efter er det så Hørsholm keeperen, som afværger et hovedstød fra Krogh. Efter godt og vel 10 minutter inde i halvlegen kommer hjemmeholdet, så foran med 1-0 efter et flot opspil helt nede fra eget felt, hvor vi bliver alt for åbne i situationen. 5 minutter senere kunne hjemmeholdet have bragt sig yderligere i front, men Madvig i målet får afværget med en flot redning.

I det 63. Minutes kommer der så balance i regnskabet. En bold fra Yasin Dogan sendes ind i feltet og her dukker netop indskiftede Julius Hamburger-Toft op og pander bolden i nettet til 1-1. Scoringen satte ekstra tryk hjemmeholdets mål. Julius får endnu en god mulighed, men hans forsøg bliver afværget af Hørsholm keeperen. Mod slutningen af kampen får tilbagevendte Kasper Heerwagen en mulighed i feltet, men hans afslutning ender lige på keeperen.

I kampens overtid trykker drengene på for de 3 point, men i stedet kommer gæsterne foran på en omstilling, hvor Lorent Selamani bliver sendt i dybden. Og til trods for, at de fleste på stadion kunne se, at han var i en relativ klar offside position lader linjevogteren flaget blive nede, hvorfor han relativt uforhindret kan løbe alene ned mod Madvig i målet, hvor han sparker bolden sikkert ind i det lange hjørne. Det ender derfor med et ærgerligt nederlag på 2-1.

Næste kamp er fredag d 31.05 kl 19:00 mod Karlslunde hjemme på Rema 1000 Bryggens Bastion Kløvermarken