Et fortjent point mere på kontoen

image Der er en god stemning og opbakning i Sundby Idrætspark, når Sundby BK spiller.
Michael Jensen
25. august 2024 kl. 15:26
For anden kamp i træk tog Sundby BK point fra rækkens tophold, da det lørdag blev 2-2 mod Odder i Sundby IP.

Det medlevende publikum blev vidner til en tæt kamp, der faldet ud begge veje, men altså endte med en deler.

Efter godt 35 minutter, scorede Mads Juul sikkert på et straffe begået mod Yasin Dogan.

Stedet for at gå til pausen med en 1-0 føring udlignede gæsterne på halvlegens sidste boldberøring, da Benjamin King Suner sendte kuglen i kassen direkte på frispark.

Med 14 minutter igen af kampen kom Sundby-keeper Magnus Madvig Hansen i centrum, da han først begik straffe og derefter flot redede sparket. Men desværre svarede Odders Thomas Rohde hurtigt igen og bragte sit hold foran blot 15 sekunder efter strafferedningen.

Det fik Sundbys trænerteam til at reagere prompte. Lukas Ssemanda kom på banen i stedet for Magnus Krogh Hansen og Kasper Heerwagen blev sendt helt i front i stedet for Yasin Dogan.

Det skulle vise sig at være en rigtig god reaktion på 1-2-målet. Super-sub Kasper Heerwagen fik nemlig endnu en gang udlignet topholdets føring, så der kunne sættes yderligere et godkendt point ind på kontoen.

Læs kampfakta her..

Næste opgave er når holdet i omegnen af 4 timers buskørsel væk, skal ud i et vaske-ægte, og særdeles vigtigt, bundopgør lørdag den 31/8 kl. 13:15 mod IF Lyseng i Højbjerg, Århus.